Monipuolinen verkottaja eri alojen erikoisasiantuntijoille

LAADUNTEKIJÄN TOTEUTTAJATIIMI KOOSTUU HUIPPUAMMATTILAISISTA

Marja -Leena Joukainen, Tulosmarkat Oy

Marja-Leena Joukainen on tiimin konkari, jolla on diplomi-insinöörin koulutus Lappeenrannan teknillisestä korkeakoulusta ja pitkä työkokemus teollisuudesta ja palvelualoilta. Hänellä on myös laajat kumppaniverkostot ja hän on aktiivisesti osallistunut kauppakamarin ja yrittäjäyhdistyksen toimintaan. Hänellä on pitkäaikainen ja monipuolinen konsultointi- ja valmennuskokemus niin yrityksissä kuin muissa työyhteisöissä. Yhteistyö ELY-keskuksen kanssa jatkunut yli 20 vuotta ESR- ja EAKR-hankkeissa sekä asiantuntijana, tällä hetkellä hän toimii puitetoimittajana Yritysten kehittämispalveluissa Analyysi sekä Kasvu ja uudistaminen.

Marja-Leena on asiantuntija, joka haluaa myös itse oppia koko ajan lisää ja uskaltaa ottaa uusia haasteita vastaan.

 

Minna- Maija Jokisalo, RiverCom

Minna-Maijalla on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnista, viestinnästä, brändinhallinnasta ja myynnistä kansainvälisissä yrityksissä. Nyt hän on tehnyt kolmen vuoden ajan toimeksiantoja ja valmennuksia oman yrityksensä nimissä laidasta laitaan – isoista teollisuusyrityksissä matkailu- ja hyvinvointialan mikroyrityksiin. Myös Kiina-liiketoiminta on tuttua. Minna-Maija kouluttautuu itse jatkuvasti digimarkkinoinnin, brändäyksen ja itsensä johtamisen suhteen kotimaisissa sekä kansainvälityksissä valmennuksissa. Minna-Maijalla on myös Int Heath Coachin tutkinto, jonka ansiosta hän on oppinut valmentavaa otetta ja pystyy johdattamaan asiakkaat systemaattisin menetelmin kohti tavoitteita.

 

Jani Kiviranta Mainostoimisto Hoop

Jani on pitkänlinjan asiantuntija media-alalta, ja hänellä on pitkä kokemus graafisesta ja verkkopalveluiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä yrityskonsultoinnista. Janin erityisosaamista ovat brändistrategia ja markkinointiviestintä. Janin käsissä syntyvät brändi-ilme, kampanjat, digi ja printti. Hän myös valmentaa jatkuvasti eri lähiseudun oppilaitoksissa ja yrityksissä.

 

Anu Nyholm, AnyOne Oy

Anu on toiminut pitkään mikroyrittäjien taloushallinnon käytännön haasteiden parissa. Hän haluaa ratkaista ongelmat mutkattomasti ja automatisoida asiat niin pitkälle kuin mahdollista – jotta sekä yrittäjältä, että kirjanpitäjältä säästyy arvokasta työaikaa. Anu on suorittanut taloushallinnon ammattitutkintokoulutuksen vuonna 2018 ja pysyy mukana alan murroksessa sekä etsii nykyaikaiset tavat toimia. Opiskelee nyt yritysneuvonnan ammattitutkintoa.