Kokemuksia Laaduntekijästä

Saimme ensinnäkin varmistettua projektiemme läpimenon. Tämän lisäksi kumpainenkin tähän mennessä hyväksytty projekti on saatu toteutettua huomattavasti laajempana sekä laadukkaampana. Oma ammattitaitomme ei tähän olisi riittänyt.

Yhteistyömme on sujunut erittäin miellyttävästi  ja joustavasti.

Erityiskiitos Katjan laajoille kontakteille, joiden johdosta Aasian suunnallakin on ollut huomattavan helppoa toimia.

ECOPULP OY / ARI HENTTONEN, TOIMITUSJOHTAJA,
KEHITYSPROSESSIN NEUVONTA JA RAHOITUKSEN HAKU

Tosi hienoa oli katsoa kaikkea kokonaisvaltaisesti, uusin silmin – kerrata ja päivittää. Hyviä vinkkejä tuli esille. Porukalla innostuu ja asioita kehittyy. Sähköinen toiminta-alusta on jatkuvasti kehittyvää, muuttuvaa ja uusia mahdollisuuksia antavaa, joten se vain kuljettava toiminnassa mukana. Kurssilla oli tosi hieno fiilis ja oikea ote.

Asiointi on ollut joustavaa, yhteishenkistä, ammattitaitoista, yrittäjälähtöistä, asioihin paneutuvaa, ystävällistä, auttavaa, samaan veneeseen astumista.

Yrityksille on tarjolla valtavasti koulutusta ja kurssitusta, mutta Laaduntekijän konsepti on asiakaslähtöistä ja oikeisiin asioihin paneutuvaa, TEKEMISTÄ, Firman pyörittämisessä on niin monta kenttää hoidettavana, että tietynlainen näkemys- ja tutkimisapu on tarpeen. Sinulla on laaja-alainen tietämys pohjana.

KYMISUN / RIITTA NORIOLA-ESKOLA, TOIMITUSJOHTAJA, MATKAILUDIILI-VALMENNUKSEEN OSALLISTUJA

Katja teki nopeasti ja laadukkaasti projektin, joka saavutti halutun lopputuloksen. Ammattitaito välittyi tekemisestä.

Katjan kanssa on helppo työskennellä. Hän osaa kertoa asiat selkeästi ja perustellusti. Katja pitää lupaamansa aikataulut.

Suosittelen laaduntekijöiden palveluita.

PRINTCOM OY / RIIKKA JYLHÄ, HR, LAATU, KEHITYS

Valmennus oli käytännönläheistä ja ajankohtaista. Keskityttiin monessa kohtaa ihan perusasioihin. Opastettiin monia ”pieniä” niksejä ja apuvälineitä joita jo oli esim. puhelimella tai tietokoneella, niiden olemassaoloa ei vain itse tiennyt. On tärkeää välillä pysähtyä oman tekemisen äärelle ja saada uusia ajatuksia. Esim. pelkästään hissipuheen miettiminen oli hyödyllistä. Valmennuksessa oli sopivan pieni ryhmä niin muodostui hyviä keskusteluita ja sparrausta ryhmän sisälläkin.

Asiointi oli helppoa ja vaivatonta. Oman kiireen keskellä oli hyvä kun välillä myös muistuteltiin tulevista jutuista. Kaikki kouluttajat olivat helposti lähestyttäviä ja heidän kanssa oli mukava ja antoisa yhteinen valmennuspäivä.

Valmennuksen sisältö oli erinomaista ja päivä ei todellakaan ollut ”hukkaan heitettyä aikaa” vaan aina tarttui matkaan uusia tiedonjyviä.

KAARNASYDÄN OY / BRITA STRENG, YRITTÄJÄ, MATKAILUDIILI-VALMENNUKSEEN OSALLISTUJA