LAADUNTEKIJÄN TARINA

Katja Airaksinen

Katja Airaksinen, Laaduntekijän toimitusjohtaja

Minusta on sanottu, että olen innostaja, kehittäjä, innovoiva, kokonaisvaltainen – teen kädet savessa ja täydestä sydämestä. Minulla on vankka kokemus yrityselämästä, sillä olen työskennellyt yritysneuvojana, rahoitusasiantuntijana, markkinointipäällikkönä ja verkostoasiantuntijana. Verkotan muita erikoisalojen osaajia, joten voimme tarjota todella kattavan palveluvalikoiman yrityksille. Yhteisöpedagogin tausta on antanut minulle inhimillistä näkökulmaa ja osaan siirtää  tietoa yrittäjille sekä mahdollistan toimeksiantojen yhteydessä oppimisen. Laaduntekijä yhdistää kaikki osaamiseni!

Minulla on kokemusta myös kansainvälisistä tehtävistä, joten en katso asioita kapeasta perspektiivistä. Kannustankin yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään. Huolehdin siitä, että Laaduntekijä on helposti lähestyttävä kumppani.

Missioni on saada aikaan vaikutus, auttaa yrityksiä, olla läsnä yrittäjän arjessa ja mahdollistaa yritystoiminnan menestyminen.

Meillä on parhaat erikoisalojen asiantuntijat, toimintaympäristöön soveltuvat toimintamenetelmät ja  -mallit, työkalut sekä sydän mukana asiakkaan menestymisen takaamiseksi.

Kokeilemme, testaamme ja ylläpidämme kansainvälisiä verkostoja, joiden avulla  elämme tätä hetkeä ja katsomme aktiivisesti tulevaisuuteen.

ARVOT OHJAAVAT TOIMINTAAMME

Kasvu ja kehitys
Tavoitteemme on, että asiakkaamme kasvavat ja menestyvät. Me haastamme itseämme ja asiakkaitamme kehittymään ja kasvamaan. Tehtävämme on auttaa niin asiakkaitamme kuin itseämme nousemaan uudelle tasolle.

Välittäminen, auttaminen
Kaiken keskipisteenä on ihminen. Teemme töitä yrityksille, mutta ihminen on kaiken keskipiste.  Välitämme asiakkaistamme.

Rohkeus
Teemme asioita rohkeasti, luovasti, kokeilevasti. Vain kokeilemalla oppii. Uskallamme myös epäonnistua ja opimme virheistämme.

Laadukkuus
Toimintamme on laadukasta. Me emme päästä mitään käsistämme, ennen kuin työ on tarkastettu ja täyttää laatuvaatimuksemme. Keräämme jatkuvasti asiakaspalautetta.